Pro-Team je osnovan 2010. godine u Vukovaru. Svoj razvoj je započeo u Africi obavljajući završne građevinske radove na stambenim i poslovnim prostorima. 2010. mijenja ime u Pro-Team te proširuje svoje poslovanje na druge kontinente: Azija, Amerika i Europa. Nedugo nakon toga postaje Pro-Team d.o.o. Naša poslovna aktivnost nudi viskou kvalitetu, sigurnost i profesionalizam u izvršavanju radova. Tokom godina rada Pro-Team je usavršio svoja znanja u sektorima interijera, metal-stakla i građevinskih radova. Svaka od tih dijelatnosti je ispunjena iskusnim, stručnim i obrazovanim zaposlenicima.

Radili smo i nastavljamo raditi na brojnim luksuznim hotelima kao što su Sheraton, Four Seasons, Kempinski, Savoy, mnogobrojnim privatnim rezidencijama u Moskvi, Dubaiu, Londonu, Astani, Mexico City-u, Puerto Vallarti, vrhunskim trgovinama (Prada, Gucci, La Fayette, Michael Kors, Karl Lagerfeld). Naša zadaća na navedenim projektima je adaptacija i montažu gotovih elemenata, polufabrikata, i ostalog materijala kojeg projektiraju naši partneri iz Italije i Njemačke.

ZAPOSLENICI

Tvrtka PRO-TEAM d.o.o. sa svojih preko 100 kvalificiranih zaposlenika vođenih ekspertnim inženjerskim znanjem i vlastitim tehničko-tehnološkim resursima čine stručne timove naše tvrtke koji su u svakom trenutku spremni odgovoriti svim graditeljskim izazovima iz djelatnosti tvrtke. Najveća snaga naše tvrtke su naši zaposlenici. Tvrtka konstantno ulaže resurse za stimulaciju produktivnosti njihovog rada i inovativnosti, u njihovu edukaciju, sigurnost i kvalitetnije uvjete rada.

POLITIKA KVALITETE I ZAŠTITE ZDRAVLJA I SIGURNOSTI RADNIKA

Procjenu rizika i prilika, analizu očekivanja unutarnjih i vanjskih zainteresiranih strana, definiranje mjerljivih i realnih ciljeva kvalitete i zaštite zdravlja i sigurnosti radnika, planiranje mjera i aktivnosti te provođenje programa i akcijskih planova, Uprava PRO-TEAM d.o.o. koristi kao alat za upravljanje Organizacijom. Za više informacija o našoj politici kliknite na dugme ispod.

HRV  |  ENG  |  DEU  |  ITA

HRV  |  ENG  |  DEU  |  ITA

Tvrtka PRO-TEAM d.o.o. je u svoje poslovanje implementirala integrirani sustav upravljanja kvalitetom i zaštitom zdravlja i sigurnosti radnika po zahtjevima ISO 9001 i 45001 od TÜV NORD. Što znači da nas se smatra pouzdanom, usmjerenom na korisnika i visokokvalitetnom uslugom.